23.8 C
Serres
25-09-2021 21:43:34
Αρχική ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων - ΕΦΕΤ

Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων – ΕΦΕΤ

«Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» του ΕΦΕΤ.

Το  “ΚΕΚ ΓΗ – Κε.Δι.Βι.Μ2”  με κωδικό πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 12101097 υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης με τίτλο «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» του ΕΦΕΤ.

Τα εν λόγω σεμινάρια είναι διάρκειας 10 ωρών και ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες.
Υποβάλλονται στον ΕΦΕΤ 40 ημέρες πριν την ημερομηνία υλοποίησης τους.
Πραγματοποιούνται είτε μέσω e-learning (εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση), είτε με φυσική παρουσία στις πιστοποιημένες δομές του φορέα ή στο χώρο της επιχείρησης .

Αποκτήστε άμεσα τη Βεβαίωση Παρακολούθησης στις «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» ΕΦΕΤ από το ΚΕΚ ΓΗ!

Κόστος:
Κόστος εκπαίδευσης για 1 άτομο: 50 €
Κόστος εκπαίδευσης για 3 άτομα και άνω: 40 € για κάθε συμμετοχή
Κόστος πιστοποίησης : 30€ (το ποσό καταβάλλεται στον ΕΦΕΤ)

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ο φορέας υποβάλλει συγκεντρωτικά στον ΕΦΕΤ το παράβολο όσων εκπαιδευομένων επιθυμούν να υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να αξιολογηθούν και να αποκτήσουν την πιστοποίηση του. Ο τόπος και ο χρόνος των εξετάσεων καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ.

Εγγραφές:
Για εγγραφές καλέστε στα τηλέφωνα 2321036081, 2321064825 για τις Σέρρες,
2341024599 για το Κιλκίς και
2310535253 για τη Θεσσαλονίκη

Με την εγγραφή σας, παρέχεται άμεσα και προσωρινή βεβαίωση συμμετοχής η οποία σας καλύπτει μέχρι την ημερομηνία υλοποίησης του σεμιναρίου.

Οι επιχειρήσεις που έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους το οποίο ασχολείται με χειρισμό τροφίμων βάσει της ΥΑ 14708/17-08-2007, είναι αυτές που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση, τη ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Η παραπάνω υποχρέωση είναι επιτακτική και άμεση για τους χειριστές τροφίμων που απασχολούνται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας σε πάσης φύσεως δραστηριότητες τροφίμων και ποτών.

Θεματολογία Εκπαιδευτικού Προγράμματος:
Τα προγράμματα με τίτλο «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των τροφίμων. Τα προγράμματα επιπέδου 1 αφορούν κατάρτιση απλών χειριστών σε Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.

Εκπαιδευτικές Ενότητες (επίπεδο 1):
Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
Εργασιακό περιβάλλον
Πρακτικές καθαρισμού
Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

Η Εκπαίδευση πραγματοποιείται από εκπαιδευτές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καλέστε μας στα τηλέφωνα: 2321036081 & 2321064825

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − 1 =

Must Read

Μετάβαση στο περιεχόμενο